04.08.2018 Benefiet festival voor school in Gambia

Stichting Just Let It Happen organiseert op zaterdag 8 september een benefiet festival in de koepelstal van Bioboerderij Landleven aan de Scholtweg 9 in Onstwedde.

De stichting richt zich op het verbeteren van levensomstandigheden van mensen over de hele wereld. Met het benefiet festival wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de bouw van een school in Gambia. Hiervoor is in totaal € 55.000,00 nodig.

De bouw van de school wordt samen gedaan met de lokale bevolking van het dorp Sukuta Sanchaba. De huidige school biedt nu onderwijs aan kansarme kinderen of weeskinderen in de leeftijd van drie tot zeven jaar. Doel is om een school te bouwen waar deze groep kinderen ook na hun zevende, tot hun veertiende, terecht kunnen voor vervolgonderwijs.

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het project toe zonder tussenkomst van andere stichtingen of organisaties.

Programma
Aan het benefiet festival in de Koepelstal werken diverse artiesten mee, zoals singer-songwriter Jan Henk de Groot, Nicole Wairata, de Groningse band Swinder, de Afrikaanse band Kadung, Mr. Richard en het Jasmijn Koor. Ook is er een filmpresentatie van het schoolproject in Gambia en een uitgebreid kinderprogramma.

Het geheel is op 8 september van 13.30 tot 22.00 uur. Er zijn hapjes, drankjes en heerlijke maaltijden te koop. Entree is gratis.

Neem je eigen klapstoeltje mee of een kussentje om op de strobalen te zitten.

Reserveer van tevoren wel je gratis kaartje. Dit in verband met de organisatie.

Hieronder een kort filmpje van 4 minuten waar je een goede impressie krijgt van het schoolproject in Gambia. Je kan ook kijken op de website of facebookpagina. Deel het op facebook en neem iemand mee!

Filmpje


Meer informatie Just Let It Happen

Kaartje reserveren

Website Bio-Boerderij Landleven, sponsor van Onstwedde.info