18.10.2019 Bedankt!

Een aantal weken geleden werden wij en ons landbouwbedrijf getroffen door een grote brand die onze landbouwwerktuigenschuur en werkplaats volledig heeft verwoest. Er is veel materiële en natuurlijk ook emotionele schade maar we zijn dankbaar dat zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. Onze zorgboerderij is niet direct getroffen door de brand en gelukkig hebben we sinds de brand aan onze cliënten zorg kunnen bieden.

Inmiddels heeft een gespecialiseerd bedrijf de restanten afgevoerd en is de omgeving rondom de schuur weer asbestvrij. Vol goede moed en een beetje ongeduldig kijken we nu weer vooruit naar het moment dat wordt begonnen met de bouw van een nieuwe schuur.

We zijn nog steeds diep onder de indruk van de vele vormen van spontane hulp en de vele hartverwarmende reacties tijdens en direct na de brand. Heel hartelijk dank daarvoor.

Na slechte tijden komen gelukkig weer goede tijden. Ook nu, een kleine week na de brand is onze zoon en broertje Anne geboren. Opnieuw hebben we vele blijken van medeleven ontvangen. Waarvoor nogmaals onze hartelijk dank.

Familie Wolfs, Boerderij Hooghei

Foto's: Boerderij Hooghei