16.09.2021 Acties met jubileumkortingen

Carla’s Haarmode in Onstwedde viert 30-jarig bestaan

Carla Lutjes-ten Have begon in 1991 in pand De Haven aan de Havenstraat in Onstwedde haar eigen kapsalon. Nu, 30 jaar later, is Carla’s Haarmode nog altijd een zeer moderne, florerende salon voor iedereen van jong tot oud in Onstwedde. En dat vieren de eigenaresse en haar team met enkele leuke acties voor de klanten.

Loop Carla’s Haarmode binnen en het valt gelijk op: het is een modern ingerichte, gezellige kapsalon. En dat is exact de uitstraling die past. Want Carla maakt het graag leuk, met
persoonlijke aandacht voor elke klant. “Wij kennen bijna al onze klanten persoonlijk en maken graag een praatje”, vertelt zij.

Online afspraken maken
De uitstraling van de zaak heeft sinds kort ook online extra dimensie. Carla investeerde in een gloednieuwe website in de huisstijl, met de look and feel die je ook aantreft in de salon. Op de site - en ook via de eigen app op de smartphone - kunnen klanten zelf afspraken inplannen. “De reacties zijn erg positief, wij merken dat veel klanten het heel prettig vinden om zelf online een afspraak te kunnen maken. En dat werkt voor ons ook heel plezierig, want wij hoeven tijdens het knippen, wassen, krullen, kleuren of scheren van klanten steeds minder vaak de telefoon te beantwoorden.”

Krullen knippen
Carla’s Haarmode is een kapsalon met regionale uitstraling, klanten komen uit een grote regio rondom Onstwedde. En dat niet alleen om de gezelligheid. Ook vanwege het professionele vakmanschap van het team lopen veel klanten graag elke keer weer Carla’s Haarmode binnen. “Wij volgen continu trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken op kappersgebied. Zo zijn al onze kapsters gecertificeerd
kleurspecialisten”, licht de eigenaresse toe. “Zelf ben ik sinds kort gecertificeerd in krullen knippen. Dat is een nieuwe, speciale kniptechniek, waarbij we gebruikmaken van producten volgens de CG-methode: droog knippen van het haar per krul.”

Jubileumacties
Verder kunnen klanten bij Carla’sHaarmode terecht voor hairextensions voor langer haar of haar met meer volume in elke gewenste kleur. Carla’s Haarmode werkt enkel met producten van A-kwaliteit, onder meer van de merken Goldwell, KMS, Olaplex, Artistique en Finnley’s.
 
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum krijgen klanten in september en oktober 20% korting op al deze producten. Ook krijgt elke klant een kortingsbon voor 10% jubileumkorting op de volgende knipbeurt binnen zes weken.

Dorpsstraat
Carla’s Haarmode is allang niet meer gevestigd aan de Havenstraat. Kort na de start in 1991 nam Carla haar eerste kapster in dienst. Na tien jaar waren de klantenkring en het team dermate gegroeid, dat de zaak te klein werd. Op dat moment vertrok de ABN AMRO bank uit Onstwedde en kwam het bankgebouw beschikbaar. Voor Carla bood dit pand, met ongeveer tweeënhalf keer zo veel ruimte, een uitgelezen kans om zich te vestigen op een mooie zichtlocatie aan de Dorpsstraat in Onstwedde met volop toekomstmogelijkheden en parkeergelegenheid voor de deur. In dit pand is de kapsalon nog altijd te vinden.

Uitbreiding van het team
Carla’s Haarmode is een bloeiende zaak. De klantenkring is dermate groot, dat er ruimte is voor uitbreiding van het team. “Daarvoor zijn wij op zoek naar een kapper of kapster met ervaring, een enthousiaste vakkundige collega die wil doorgroeien en zich wil blijven ontwikkelen. Want wij zijn een team dat altijd aan de weg blijft timmeren. Achterover leunen past niet bij ons.”

Tekst: Jan Johan ten Have

Website Carla's Haarmode, sponsor van Onstwedde.info

Foto: Archief Onstwedde.info