• Terug
  • Bedrijven
  • Open atelier 7 juli bij Kunstschilder Geert Schreuder
5 juli 2024

Elke eerste zondag van de maand, 13.00 – 17.00 uur. De eerst volgende datum van 'open atelier zondag' is 7 juli.

Sinds 2007 stelt kunstschilder Geert Schreuder elke eerste zondag van de maand zijn atelier open voor belangstellende bezoekers. Elke maand toont hij een selectie van zijn werken. GeĂ¯nteresseerden kunnen tijdens deze open atelier zondagen op een laagdrempelige manier de nieuwste schilderijen bekijken, met de kunstenaar van gedachten wisselen en de recentste ontwikkelingen op de voet volgen.

Geert Schreuder
Kunstschilder Geert Schreuder (Veendam, 1949) woont aan de rand van Onstwedde in Oost-Groningen. Zijn atelier biedt een indrukwekkend weids uitzicht over de velden en akkers rond zijn huis. Vanuit deze plek maakt Schreuder in acrylverf en olieverf het Noord-Nederlandse landschap. Maar ook portretten, stillevens en interieurs.

Naast vrij werk maakt Geert Schreuder regelmatig werk in opdracht, uiteenlopend van tekeningen ter grootte van een briefkaart tot wandschilderingen van tientallen vierkante meters

Werk van hem bevind zicht o.a. in het Veenkoloniaal museum te Veendam, het Klooster ter Apel, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en bij vele particulieren en instanties in het hele land.

Bezoekadres atelier Geert Schreuder
Esweg 9, Onstwedde
06-53147012
kunstschildergeertschreuder@gmail.com

Website

Foto's: Geert Schreuder