• Terug
  • Bedrijven
  • Nieuwsbrief Boerderij De Klaproos
15 juni 2024

Denkend aan Holland
Inmiddels hebben we de opnames van Denkend aan Holland gehad. Ze (de journalisten) hebben bij ons overnacht. Het ging (ondanks een paar buitjes) gesmeerd, dankzij de medewerking van iedereen, het 18-koppige productieteam en natuurlijk onze eigen Barbara. Hoewel we er niet te veel over mogen zeggen, kunnen we wel melden dat de aflevering in augustus op TV bij Omroep MAX te zien zal zijn. Allemaal kijken dus!

Niederrhein Blond
Dit weekend hadden we de Duitse influencer, journalist, blogger en auteur Sarah Weber (a.k.a. niederrheinblond) op bezoek. Sarah heeft een kwalitatief goede following op Instagram en een nog betere op haar blog. Wij hebben haar langs de mooie plekjes van onze regio's geleid. Hoewel het daarvoor nog te kort dag is, heeft ze al een klein beetje gepubliceerd. Er komt vanzelfsprekend nog meer. Dank aan alle ondernemers die haar zo gastvrij hebben ontvangen! Sarah Weber: instagram.com/niederrheinblond

Strandstoelen
We hebben vanaf nu strandstoelen in onze webshop te koop in het design van jouw regio. We verzamelen orders van minimaal 4 stoelen per regio en dan bestellen we. Anders worden ze wat te duur. Ben je geïnteresseerd? Bestel ze dan in de ZO Shop. Ze kosten maximaal 58,50 euro. Bij grotere (verzamel)orders, worden ze goedkoper.

De Loswal
Zaterdag 1 juni verrichtte wethouder Jurrie Nieboer feestelijke openingshandeling van de gerestaureerde Loswal in Ganzedijk. Vanuit ZO Groningen mochten wij een prachtig informatiebord verzorgen. In navolging van deze bebording volgen later ook die van de 5 Ommetjes, in Groningen merkstijl.

Insider tips
Marketing Groningen is gestart met een Insider Tips uitzendingskanaal voor gasten en inwoners die graag leuke tips ontvangen via Instagram. Er zijn al ruim 750 volgers die graag op de hoogte blijven van leuke activiteiten en evenementen in Groningen. En het potentieel is nog veel groter met 28.600 volgers van Instagram visit.groningen. Dus heb je een leuk evenement waar de kaartverkoop zojuist van gestart is, een leuke aanbieding tweede kaartje gratis voor een attractie, 5% korting, een leuke nieuwe activiteit, accommodatie of iets anders wat nieuw of leuk is voor insiders. Laat het ons dan weten. Dan kunnen we kijken of we dit op dit uitzendingskanaal kunnen krijgen. Stuur deze naar:
marieke@zogroningen.nl

Kolken
Een van onze deelnemers (Gerrit Smit) is mede-auteur van een prachtig rijk geïllustreerd boek over de Kolken in het Dollardgebied. Voor wie niet bekend is met kolken: kolken zijn ontstaan als gevolg van dijkdoorbraken. Door dat het water zich met grote kracht door de dijk perste, ontstond een draaikolk en daardoor grote gaten die op veel plekken in ons deel van Groningen nog te vinden zijn. Ben je geïnteresseerd in het boek (25 euro), dan kan je contact opnemen met Gerrit Smit.

Tot slot...
Heb jij interessante, nuttige en/of leuke informatie die je wilt delen? Laat het weten dan kunnen we het opnemen in de volgende nieuwsbrief.

Website

Bij de foto: Denkend aan Holland bezoekt de regio (foto: Boerderij De Klaproos)