• Terug
  • Bedrijven
  • Kies je Kerstpakket Event bij Gasterij Natuurlijk Smeerling
15 oktober 2024

Kerstpakket kiezen moeilijk? Neem je team mee naar het gezellige Kies je Kerstpakket Event! Van 18 tot en met 20 december bij Gasterij Natuurlijk Smeerling

Beste collega ondernemer,

Vind jij het ook zo lastig om een mooi kerstpakket uit te zoeken, waar al je medewerkers blij mee zijn? Smaken verschillen nou eenmaal. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket op maat maken is niet te doen. Maar waarom laat je jouw medewerkers niet hun eigen pakket zelf samenstellen? Dat kan tijdens het sfeervolle Kies je Kerstpakket Event, dat van 18 tot en met 20 december plaatsvindt bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. En dat is ook nog eens erg gezellig.

Gezellige kerstbijeenkomst of  jaarafsluiter met 3 gangen diner, high-tea of borrelarrangement
Het Kies je Kerstpakket Event is meer dan een kerstpakket uitzoeken. Je bent als werkgever met je team een avond bij ons te gast in onze Gasterij, die wij hebben aangekleed in sfeervolle kerstentourage. Je bent er met elkaar echt even uit en ziet elkaar eens in een andere omgeving. Alle medewerkers genieten samen van een high tea of borrelarangement. Een mooie gelegenheid om met elkaar terug te blikken op het afgelopen jaar of het glas te heffen op een gezonde en gelukkige toekomst. Doe je mee, dan krijg je van ons een voorbeeld van een uitnodiging voor jouw personeel.

Iedereen stelt het eigen kerstpakket samen
Tijdens de high tea of borrel krijgen alle medewerkers een tas en een aantal waardemunten. Daarmee gaan zij samen met een gastvrouw naar het voorhuis, waar stands staan van een negental bedrijven uit de regio. Hun munten kunnen ze hier gebruiken om zelf een keuze te maken uit de vele producten die er worden gepresenteerd. Zo krijgen zij allemaal producten in die ze zelf mooi en lekker vinden.  Ze krijgen sowieso een kerstpakket vol producten van bedrijven uit eigen streek, waarmee jij ook nog eens je collega-ondernemers in eigen regio steunt.

De deelnemers

  • Gasterij Natuurlijk Smeerling - Franse en Italiaanse producten zoals pasta’s, oliën en balsamico
  • Blokker Vlagtwedde - diverse geschenkartikelen
  • Bij Thijs uw drankenspeciaalzaak - dranken zoals wijnen, bieren en likeuren
  • Schoonheidssalon Smeerling - lichamelijke verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen zoals deodorants en bodylotions
  • DA-drogisterij Vlagtwedde - sieraden en parfums
  • Primera Vlagtwedde - boeken en tijdschriften om lekker in te lezen tijdens de feestdagen
  • Uw Slager Hemmen - heerlijke vleesproducten voor Kerst
  • John Meinds De Echte Bakker - versgebakken suikerbroden en kerstkransen en -broden
     

Wil jij je medewerkers een gezellige avond én een kerstpakket op maat bieden? Neem voor meer informatie of aanmelding contact op bij Margriet Nieuwenhuis van Gasterij Natuurlijk Smeerling:

06-33178327

info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl

Website

Foto: Gasterij Natuurlijk Smeerling