• Terug
  • Bedrijven
  • Herfstbocken-slokke-loop 4e editie op 27 oktober
17 oktober 2024

Het is herfst: de dagen worden korter, de temperatuur zakt, we trekken meer naar binnen. Wil je er toch even op uit? Lekker even naar buiten en tegelijk iets gezelligs doen en houd je van bier? Dat komt goed uit!

Proeverij 3 biertjes in de natuur rond Smeerling
In de prachtige natuur van Smeerling hebben we, voor de vierde keer alweer, een korte route van 3 km (na 2e proefpunt te verlengen met nog 1 km) uitgezet met op 3 punten een proeverij van een herfstbock-biertje. (i.s.m. Bij Thijs, Vlagtwedde). Aan de niet-bierdrinkers is ook gedacht. Er wordt een klein hapje bij geserveerd.

Waar en wanneer:
De Herfstbocken-slokke-loop wordt gehouden op zondag 27 oktober. Je kunt starten tussen 14.00 en 14.30 uur. Je meldt je die dag (na aanmelding op website natuurmonumenten) bij de balie van de Gasterij in Smeerling. Daar krijg je ook de route.

Honden
Honden kunnen lekker mee wandelen, aan de lijn. Voor de viervoeter is er wat lekkers na de tocht.

Lekker nazitten
Terug in de Gasterij is het mogelijk om je favoriete biertje te bestellen, deze is voor eigen rekening en is niet inbegrepen bij de ticketprijs.

Slecht weer scenario
Bij slecht weer wordt de proeverij in en/of direct rond de Gasterij gehouden.

Goed om te weten
•    De afstand van herfstbocken-slokke-loop is ongeveer 3 km. (na 2e proefpunt met nog 1 km te verlengen - routekaartje bij aanmelding Gasterij).
•    Trek stevige schoenen en warme kleding aan.
•    Vergeet je verrekijker niet!
•    Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting.

Aanmelden via onderstaande link of via:
www.natuurmonumenten.nl en zoeken op Smeerling.

Aanmelden

Website Gasterij Natuurlijk Smeerling

Foto: Natuurmonumenten