Gastouderopvang Leutje Stee

Uw kind(eren) (tijdens uw werkuren) een leuke tijd bezorgen?
Dan bent u bij gastouderopvang Leutje stee aan het juiste adres!

Mijn naam is Aniek Sterenborg, ik heb ruim 7 jaar ervaring in de kinderopvang en  ben sinds februari 2015 begonnen als gastouder.
Ik bied kleinschalige opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, dit is mogelijk van 7.00u – 18.00u (afwijkende tijden in overleg), tijdens de feestdagen gesloten.

Ik beschik over de juiste papieren voor wat betreft opleiding, (kinder)EHBO en jaarlijks wordt er risico-inventarisatie gedaan door het gastouderbureau en geïnspecteerd door de GGD.

We wonen op een mooie locatie aan de Jabbingelaan in Onstwedde. Dit is een rustige straat en we hebben alles op loopafstand; winkel(s), school, peuterspeelzaal en het park waar we fijn kunnen wandelen. Dit doen we zoveel mogelijk, als het weer het toelaat. .
Het afgelopen jaar hebben we onze garage omgebouwd tot speelruimte voor de kinderen en sinds januari spelen, knutselen, slapen, zingen en eten we hier.
Er is genoeg speelruimte, met voldoende speelgoed en ontwikkelingsmateriaal voor alle leeftijden, zowel binnen als buiten, incl. afgeschermde tuin.

Doordat ik als gastouder aangesloten ben bij een gastouderbureau en ingeschreven sta in het Landelijk Register voor Kinderopvang en Peuterspeelzalen heeft u als ouder recht op kinderopvangtoeslag. Gastouderopvang leutje stee staat ingeschreven bij gastouderadviesbureau Tweede thuis, via hen loopt ook de facturering van de afgenomen uren.

Kijk ook eens op mijn Facebook-pagina gastouderopvang leutje stee voor meer informatie en foto's van de gezellige dingen die we samen ondernemen!

Dus heeft u opvang nodig en bent u nieuwsgierig geworden? U kunt altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of privébericht via de facebookpagina.

Hartelijke groet,
Aniek Sterenborg
Jabbingelaan 4
9591 AM Onstwedde
T (0599) 850568
E-mail
Facebook