Nieuws / reclame bedrijven

Sponsoren mogen onbeperkt gebruik maken van de rubriek nieuws / reclame bedrijven, wij plaatsen alle items ook op Facebook en Twitter en indien van toepassing op agenda.

(onbeperkt adverteren - gelet op meerdere factoren bepaald de redactie op welke dag een bericht c.q. foto wordt geplaatst)

Uw bericht wordt na 3 maanden verwijderd.

Stuur uw bijdrage, bij voorkeur met foto, via onderstaand formulier of per e-mail. Per e-mail kunt u ook meerdere foto's toesturen.

Uw bericht eerder verwijderen? Stuur ook dan onderstaand formulier in waarbij u aangeeft om welk bericht het gaat.


Bekijk de rubriek nieuws / reclame bedrijven

De laatst ingezonden berichten staan altijd op de hoofdpagina, de overige staan bij > meer.


Als u het op prijs stelt dat een bezoeker van de site reageert op uw ingezonden bericht, dan kunt u bij het insturen in het formulier bij E-mail (reageren) een e-mailadres vermelden. De reactie wordt alleen verzonden naar het door u ingevulde e-mail adres.

Na goedkeuring door de redactie wordt uw bijdrage geplaatst. In het geval de redactie uw bijdrage niet plaatst, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Voorwaarden:
Wanneer u foto's meestuurt, berust het auteursrecht bij de inzender. De inzender vrijwaart Onstwedde.info voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende worden ingezonden.

E-mail

Voorwaarden*