08.06.2019 Eddie Prins

Naam: Eddie Prins
Leeftijd (nu): 23 jaar
Verhaal: 5 jaar geleden

1- Als je nu je verhaal terugleest (zie bovenstaande link), hoe kijk je dan terug op die periode en de plannen die je toen had?
Ik was 5 jaar geleden net klaar met mijn examens voor de HAVO, ik heb mijn diploma toen ook gehaald! Ook ben ik gaan studeren in Groningen, hier moest ik na een jaar helaas weer weg. Inmiddels studeer ik werktuigbouwkunde in Emmen, ik hoop over een jaar ook mijn HBO diploma te hebben!

2- Hoe kijk je in het algemeen terug op de afgelopen 5 jaar, welke gebeurtenissen waren bijzonder of hebben bijvoorbeeld veel indruk gemaakt / invloed gehad?
Dit is een lastige vraag, er zijn veel hoogtepunten en gebeurtenissen die bijzonder waren. Ik kan niet echt iets specifiek noemen. Ik stond toen wel aan het begin van mijn studietijd, die periode heeft mij wel veranderd denk ik. Dat is wel iets wat invloed gehad heeft denk ik.

3- Wat verbaast je het meeste als je jouw verhaal terugleest en waarom?

In principe zijn er niet veel dingen veranderd, ik ben ondertussen wel gestopt met karate. Crossen is wel belangrijker geworden, dit doe ik met heel veel plezier! Daarnaast schreef ik destijds dat ik vrijwilliger was bij de Jeugdsoos, hier ben ik ook nog steeds actief. Ik ben er wel tussenuit geweest, maar een slimmerik heeft mij weer overgehaald ;)

4- Waar woon, studeer en/of werk je op dit moment en hoe bevalt dat?

Ik studeer in Emmen op de NHL Stenden Hogeschool, mijn doel is om volgend jaar rond deze tijd klaar te zijn met mijn studie en aan het werk te gaan. Ik woon gewoon bij mijn ouders is Smeerling, Emmen is ook niet bepaald een studentenstad maar het is ook nooit echt mijn plan geweest om op kamers te gaan.

5- In welk opzicht ben jij / is je toekomstbeeld of zijn je plannen het meest veranderd?

Ik moet zeggen dat ik 5 jaar geleden ook al vrij goed wist wat ik wilde. Mijn plannen zijn nog niet echt veranderd.
 
6- Welke plannen / ideeën die je toen had zijn het meeste uitgekomen?
Mijn plan was toen zeker mijn om HAVO diploma te halen, dat is gelukt!

7- Wat is vandaag de dag je connectie met Onstwedde, in hoeverre is dat veranderd t.o.v. 5 jaar geleden en hoe kijk jij naar het dorp in het algemeen?
Ik ben graag in Onstwedde, wanneer er iets te doen is in het dorp zul je mij waarschijnlijk wel tegenkomen. Ik schreef 5 jaar geleden al een beetje hetzelfde maar dit is ook gewoon nog steeds zo.

8- In welk opzicht denk je dat het dorp de komende 5 jaar zal veranderen en welke verandering(en) / ontwikkelingen zou jij positief vinden voor het dorp?
Ik denk niet dat er veel gaat veranderen in Onstwedde, dit is wat mij betreft ook niet nodig.

9- Onontkoombaar: hoe denk je dat jouw leven er over vijf jaar uitziet?

Over 5 jaar heb ik mijn HBO diploma en ben ik al een tijdje aan het werk. Ik woon waarschijnlijk nog steeds in Onstwedde maar of het op het zelfde adres als nu is, wie weet!

Foto 2019, Eddie op de motor op de crossbaan
Foto 2014, Eddie op de motor

Co-productie Wouter de Vries Onstwedde.info