25.08.2015 Volleybal trainingsweekend RTC

Afgelopen weekend waren een groep jonge volleybaltalenten van de RTC Groningen op bezoek in Onstwedde. Hieronder volgt een verslag.

Afgelopen weekend zijn we met 14 volleybalsters uit de regio, van het Regionaal Talent Centrum bij jullie in het dorp geweest voor een trainingsweekend.

Vrijdag moesten we om 17.00 uur in de sporthal zijn. Toen we er allemaal waren hebben we eerst gegeten. Na het eten zijn we aan het trainen geweest. Daarna moesten we onze slaapplekken klaar maken op de tribune. Zaterdagmorgen en zaterdagmiddag hebben we ook getraind. Na de middagtraining hebben we samen met onze trainer, Jelte de Vries, een clinic gegeven aan de mini’s. Dit vonden we erg leuk. Na de clinic hebben we gegeten. Om 18.00 uur stond er een wedstrijd op het programma tegen meisjes A van VCO’72 van het afgelopen seizoen. We hebben met 3-1 verloren. We hadden vooral moeite met de service van Vera en Annelieke.

Na het douchen gingen we bingo en andere spelletjes spelen in de kantine.
Zondagmorgen zijn we naar het beachvolleybalveld gegaan om daar een onderling toernooi te spelen. Lian Dijkman (Scheemda) en Britt Mulder (Onstwedde) hebben dit toernooitje gewonnen. We hadden een lunchpakketje mee die we bij het veld hebben opgegeten. ’s Middags zijn we naar het zwembad geweest. Dit was even een heerlijke ontspanning na de vele trainingsuren. Om 17.00 uur hebben onze ouders ons weer opgehaald.

We hebben een erg leuk weekend gehad, waar we weer veel geleerd hebben. We willen onze trainer Jelte bedanken, maar ook VCO’72, die dit weekend mogelijk heeft gemaakt. Tenslotte willen we de ouders van Britt, Herman en Margreet Mulder bedanken. Die hebben namelijk het hele weekend gezorgd dat we eten en drinken kregen. We hopen dat we nog een keer terug mogen komen.

Groetjes, RTC groep onder 14 jaar.