23.03.2017 Turnwedstrijden in Middelstum

Afgelopen zaterdag turnden acht meiden van CSVO in Middelstum. Hieronder een overzicht van de oefeningen en de resultaten.

Iedereen had er lang naartoe gewerkt en afgelopen zaterdag (18 maart) was het dan eindelijk zover. Maar liefs 8 meisjes van C.S.V.O hadden wedstrijden. Naomi, Gina en Wendy waren als eerste aan de beurt. Wendy heeft het super goed gedaan en was op balk, brug en vloer in haar groep derde, op sprong was ze vierde en in het algemeen klassement is ze eveneens vierde geworden! Ook Gina heeft goed geturnd. Vooral de sprong ging super goed en op dat toestel is Gina dan ook als derde geëindigd. Naomi moest het opnemen tegen maar liefst 17 andere meisjes. Maar met een goede wedstrijd op alle toestellen en een tweede plek op balk, wist Naomi een derde plek te veroveren. Met deze derde plek heeft Naomi zich weten te plaatsen voor de finale op 10 juni.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Jolien, Linsey en Heidi. Voor Heidi was het haar allereerste wedstrijd en dat was best wel een beetje spannend. Ook voor Linsey was dit de eerste KNGU-wedstrijd. Ze hebben samen veel plezier gemaakt en er vooral van genoten. Heidi is 18e geworden en Linsey 21e. En dat is hartstikke goed in een deelnemersveld van 24 meisjes!! Jolien lag op koers om zich te plaatsen voor de finale, maar is helaas twee keer van de balk gevallen tijdens de wedstrijd. Tijdens het inturnen ging het nog super goed en bleef Jolien met alles staan. Verder heeft Jolien een keurige wedstrijd geturnd en is ze dertiende geworden.

Tot slot mochten Annelie en Rachel laten zien wat ze hadden geleerd. En dat hebben de meiden prima gedaan. Sprong ging voor beide meiden heel goed. Annelie was vierde op balk en vloer! En Rachel was vierde op de brug. Over alle vier de toestellen is Annelie zesde geworden en Rachel zevende.

Meiden jullie hebben het allemaal fantastisch gedaan. We gaan met veel plezier verder trainen en op naar het volgende wedstrijdseizoen! Ina en Hilda waren namens CSVO jury voor deze dag waarvoor nog onze hartelijke dank.

Op de foto Naomi Geertsema, die in het klassement de derde plaats wist te behalen.