06.05.2017 Onstwedder Boys wint van Middelstum

Onstwedder Boys heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Na een 1 - 0 achterstand bij rust werd het 2 - 1 voor de Boys, die daardoor nog steeds uitzicht hebben op de vierde plek in de poule en op nacompetitie voetbal.

In de eerste helft loopt Onstwedder Boys steeds achter de feiten aan. Er worden veel duels verloren, maar voor beide doelen gebeurt verder weinig. De Boys zijn vooral gevaarlijk bij corners, terwijl verder een schot van Nick Wagenaar wordt gestopt waarna in de rebound Robert de Vries de bal over het doel kopt. Middelstum weet uit één van de spaarzame mogelijkheden wel te scoren via  een geplaatst afstandsschot en gaat zo met een 1 - 0 voorsprong de rust in.

In de tweede helft zet Onstwedder Boys meer druk en heeft Middelstum weinig te vertellen. Gerwin de Wijk scoort vroeg in de tweede helft de gelijkmaker met een schot in de korte hoek. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd krijgt Germen Veldhuis de bal in de voeten gespeeld van Nick Wagenaar. Hij schiet de bal in één keer uit de draai in de verre hoek, onhoudbaar voor de keeper en zet zo de Boys op voorsprong. 1 - 2 is vervolgens ook de eindstand.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen VVS uit Oostwold. VVS staat onderaan en kan degradatie bijna niet meer ontlopen. De wedstrijd op De Boskamp begint om 14.30 uur.