04.02.2017 Onstwedder Boys verliest van HS '88

Onstwedder Boys heeft de eerste competitiewedstrijd van 2017 verloren. Tegen koploper HS'88 kwam de ploeg van Fokke de Jonge nog wel op een 1 - 0 voorsprong, maar was de eindstand 3 - 1 in het voordeel van de ploeg uit Hoogezand.

In de eerste helft wordt HS '88 vooral gevaarlijk via verre ingooien, die steeds weer in het strafschopgebied terecht komen. Onstwedder Boys wordt gevaarlijk via vrije trappen. De eerste schiet Elmar Bijl tegen de lat, de tweede wordt gestopt door de keeper, maar in de rebound binnen getikt door Gerben Meems: 0 - 1. Vlak voor rust weet HS '88 de achterstand weg te werken. Eerst is het topscorer Sven Rosevink die uit een corner de bal in het doel kopt en even later maakt Justin de Groot de 2 - 1, nadat eerst keeper Rein Koudstaal en de lat nog in de weg hadden gestaan. Onstwedder Boys krijgt nog een grote mogelijkheid via Harm Jan Wilzing, maar zijn inzet wordt door de keeper van HS '88 gestopt.

Kort na rust wordt de wedstrijd beslist. Uit een vrije trap weet Jaap Waijer te scoren: 3 - 1. Onstwedder Boys probeert het nog wel, maar krijgt geen echte kansen meer. Veel strijd en inzet, maar deze middag geen punten.

Door dit resultaat staat Onstwedder Boys nog steeds op de vijfde plaats. Komende zaterdag zijn de Boys vrij. Op 18 februari staat de uitwedstrijd tegen Corenos (Roodeschool) op het programma.