23.06.2015 Julia Mulder naar Barcelona

Julia Mulder gaat woensdag 24 juni voor de tweede keer naar Barcelona, om daar met het team van het Regio Talent Centrum een internationaal volleybaltoernooi te spelen. 

Ter voorbereiding op dit grote evenement heeft het RTC-team diverse toernooien en wedstrijden gespeeld. In de voorjaarsvakantie hebben de volleybalmeiden zelfs een trainingsstage in Schwerin (Duitsland) gehad. Schwerin speelt in de top van Duitsland, en men kon gebruik maken van de geweldige sportfaciliteiten die ze daar hebben.

Afgelopen seizoen/schooljaar heeft Julia veel geïnvesteerd in het volleybal. Zo ging ze dit jaar naar het Werkman College waar ze met alleen maar andere topsporters in een klas zat. Hier krijgen sporters de mogelijkheid om tijdens schooltijd te trainen. Daarnaast trainde ze nog 2 a 3 keer per week bij het RTC, waar ze ook bij de topselectie zit. Ook bij VCO ’72 trainde ze nog 1 x per week, en speelde ze mee in de competitie. Het hoogtepunt dit jaar was het kampioenschap met Dames 1 van VCO ’72.

Julia heeft veel zin in het toernooi in Barcelona. Het is een fantastische afsluiting van een mooi volleybalseizoen. Het team zal worden getraind door de vaste trainers,  Abe Meininger en Jelte de Vries. Ook Herman Mulder (vader van Julia) gaat mee naar Barcelona. Hij is gevraagd om het team te begeleiden en om te assisteren bij de trainingen.