08.08.2017 Gered Gereedschap

Gered Gereedschap zet zich in voor mensen ver weg en dichtbij.  

Dicht bij huis richt de organisatie zich op actieve maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam hergebruik van gereedschappen. Ver weg ondersteund Gered Gereedschap technische scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Denk hierbij aan landen zoals bijv. Uganda en Tanzania, in ontwikkelingslanden zoals deze, wijst zeer vaak uit dat lokale ambachtslui en ook technische scholen gebruik maken van slechte kwaliteit en bovenal onbetaalbaar gereedschap. Zo is het idee ontstaan in plaats van geld gereedschappen te versturen naar ontwikkeling landen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de werkplaats Mussel Kanaal, handige mannen (of vrouwen) jongens en/of meiden die in praktische zin ervaring hebben met techniek/gereedschap. Om op de maandagmiddag met  gezelschap & gezelligheid! Onder het genot van een kop koffie of thee mee willen helpen. 

De vrijwilliger werkplaats van Gered Gereedschap vindt u elke Maandag middag van 13:30 tot 15:30 in het Lint van Musselkanaal en is vrij voor inloop. Gered Gereedschap vrijwilliger  Jan Töben is altijd bereid u te woord te staan.

Adres Werkplaats:
Willem Diemerstraat 7
9581 AG Musselkanaal

Gered Gereedschap is een landelijk initiatief, Het netwerk van Gered Gereedschap bestaat uit ruim 30 werkplaatsen en 350 inzamelpunten. De helft van alle werkplaatsen is geheel voor en door vrijwilligers georganiseerd. Voor meer informatie kijk ook op onderstaande website. Voor eventuele vragen is Jan Töben te bereiken op onderstaand telefoonnummer

Website 

T: 0599-413208