13.05.2017 Vandaag in- en opstapdag Folkers

Zie jij jezelf al zitten achter het stuur van een auto/trekker? Of heb je altijd al eens met een aanhanger willen manoeuvreren? Of wil je graag een rondje rijden op een motor/bromfiets?

Kom dan naar onze jaarlijkse open dag en ervaar het! Op 13 mei heeft Folkers Rijopleidingen haar jaarlijkse open dag (in- en opstapdag). Deze open dag vindt plaats op onze locatie aan de H.M. Brouwerstraat 2A in Winschoten van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de open dag staan alle instructeurs van alle categorieën voertuigen klaar om een proefrit met je te maken. Zowel de auto, aanhanger, motor, bromfiets (en brommobiel) als de trekker staan voor je klaar! Een proefrit is vrijblijvend en bedoeld om eens te ervaren hoe het rijden nu werkelijk is.

Deel, like & win
Deze dag verloten we ook verschillende prijzen. Deze kun je winnen door het bericht op Facebook te delen en te liken. We verloten een pakket van 5 lesuren die je naar keus kunt besteden bij één van onze rijopleidingen. Daarnaast geven we een high tea voor 2 personen weg die je kunt besteden bij koffie- en theeschenkerij De Meelschuur. De winnaars wordenop de open dag bekend gemaakt.

Naast de mogelijkheid om een proefrit te maken en leuke prijzen te winnen, kun je deze dag ook bij ons terecht om antwoord te krijgen op al je vragen omtrent onze rijopleidingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze locatie onder het genot van een hapje en drankje te bezichtigen. Kortom, het belooft een gezellige dag te worden en we zien je graag op 13 mei 2017!

Website Folkers rijopleidingen, sponsor van Onstwedde.info