11.05.2017 Start zomeractie enorm succes!

Een enorm succes. Zo heeft de handelsvereniging de start van de zomeractie ervaren. Meer dan honderd vrijwilligers van de verschillende sportverenigingen hebben maar liefst zevenhonderd tassen verkocht.

De start van zomeractie is een enorm succes geworden. De Handelsvereniging hoopte vijfhonderd tassen aan de man te brengen maar na een half uur was al duidelijk dat dit een misrekening was. Met man en macht zijn direct nog tweehonderd tassen ingepakt en tegen half acht waren alle zevenhonderd (!) tassen uitverkocht.

Helaas waren er niet voldoende tassen om alle inwoners van Onstwedde en het buitengebied huis aan huis een tas aan te bieden. Excuus daarvoor door de Handelsvereniging. Vrijdagmorgen zijn nog enkele tassen verkrijgbaar bij verschillende winkeliers, in de loop van vrijdagmiddag hoopt de handelsvereniging de tassen weer volop aan te kunnen bieden.

Heel veel dank is er voor de meer dan honderd vrijwillige verkopers van Tennisvereniging Uneswido (die helaas niet in de krant zijn vermeld maar wel degelijk aanwezig waren), Voetbalvereniging Onstwedder Boys, Gymnastiekvereniging CSVO, Manege De Driesporen en volleybalvereniging VCO 72. Top! Een mooi staaltje leefbaar Onstwedde!!

De komende tien weken kunt u met uw tas worden gefotografeerd bij het doen van uw inkopen in Onstwedde waarbij u kans maakt op de weekprijs.

Volg de actie ook via Facebook