17.10.2014 Reis door de chakra’s

Op woensdagavond 29 oktober vindt in Gasterij Natuurlijk Smeerling een bijeenkomst ‘Reis door de chakra’s’ plaats. Deelnemers krijgen door middel van informatie en ervaringsgerichte oefeningen inzicht in de werking van de chakra’s in hun eigen lichaam en geest. Maroesja Veken deelt op deze avond de verdieping en eenvoudige oefeningen die ze zelf vanuit diverse opleidingen heeft meegekregen.

De bijeenkomst start om 20.00 uur in Gasterij Natuurlijk Smeerling,  Smeerling 15, 9591 TX Onstwedde. De kosten zijn € 6,00 per persoon, inclusief thee/koffie/cake. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Opgave is gewenst via e-mail of via (M) 06-57207806.

De chakraleer is een eeuwenoude leer uit India die ervan uitgaat dat wij allemaal chakra’s, ofwel energiewielen in ons systeem hebben. Deze zogenaamde energiewielen hebben allemaal hun eigen functie en staan in verbinding met onze psyche. De chakra’s bieden ons een mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoe wij in de wereld staan. Ook kunnen wij zelf invloed uitoefenen op deze energiecentra waardoor heling kan plaatsvinden.  

Opgave per e-mail

website