13.09.2017 Kunstenschool ZG start met open lessen

Met de start van de scholen is ook Kunstenschool ZG weer opgestart. Leerlingen die reeds muziek-, dans- en theaterlessen volgen zijn al vol enthousiasme begonnen.

Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Om een ieder de kans te geven kennis te maken met de diverse lessen zijn er van 18 september tot en met 22 september gratis proeflessen.

Muziek
Al vanaf twee jaar kunnen kinderen meedoen met Muziek voor Peuters. Voor de oudere kinderen is er Muziek voor Kleuters en Ontdek Muziek. Leuke en leerzame cursussen waar een goede muzikale basis wordt gelegd. Op de locaties Stadskanaal, Ter Apel, Vlagtwedde, Sellingen en Onstwedde zijn diverse proeflessen.

Dans
Hou je van bewegen op eigentijdse muziek? Kom dan eens langs bij ballet 4+ en streetdance 6+. De lessen zijn op meerdere dagen in Stadskanaal en Ter Apel. Voor de jongsten is er kinderdans 3+ in Stadskanaal. De lessen worden gegeven door jonge enthousiaste docentes die voor veel dansplezier zorgen.

Jeugdtheater
Kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, maar ook willen leren hoe je op een toneel staat kunnen terecht bij jeugdtheater. Er zijn twee groepen op de maandag in Stadskanaal (7+ en 12+). Kom vooral eens gratis meedoen en ervaar hoe gaaf theater is.

Op alle basisscholen in de gemeentes Stadskanaal en Vlagtwedde worden deze week flyers uitgedeeld met het aanbod van Kunstenschool ZG.  Alle informatie is ook te vinden op de website van de Kunstenschool.

Website Kunstenschool ZG, sponsor van Onstwedde.info

Bron/foto: Ter Apelercourant