24.04.2014 In naam van Oranje

'In naam van Oranje, doet open de poort!' is één van de liederen die als samenzang gepland staat tijdens het Oranjeconcert op Koningsdag. Zaterdagavond 26 april zal er in de Kerk van de Hervormde Gemeente een Oranjeconcert met samenzang gehouden worden, aanvang 19.30 uur.

Het Chr. Mannenensemble Pekela o.l.v. Kiny Eiten en het duo Kiny Eiten en Gert Immerzeel zal hier hun medewerking aan verlenen. Het orgelspel zal worden verzorgd door de Onstwedder organisten Bert Wolfs en Albert Meems. Tijdens dit concert zullen vele bekende 'Oranjeliederen' ten gehore worden gebracht en worden gezongen. Bij de samenzang zullen onder andere de volgende liederen worden gezongen: Het Gronings Volkslied, het Wilhelmus, de Zilvervloot en Gelukkig is het Land.
Ook wordt er een gedicht voorgedragen met de titel: "Feest voor de Koning", geschreven door dhr. P. Altena.

Kiny Eiten was vroeger in Onstwedde dirigente van de koren "Young people of God" en "Joyfull people". Bij dit concert is de toegang GRATIS, wel is er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Dit concert wordt georganiseerd door de Orgelcommissie van de Hervormde Gemeente, zij hopen uiteraard op een grote opkomst! De kerk is open vanaf 19.00 uur. Het concert duurt circa één uur.

Twitter

Facebook

Uitnodiging