27.05.2016 Groot concours dankzij vele sponsoren

Vrijdag 27 en 28 mei organiseert Manege De Driesporen op het Evenemententerrein een nieuw springevenement genaamd 'De diamant van Onstwedde'.

Dit is een springconcours voor paarden en pony's. Op vrijdagavond zullen de klassen BB en B verreden worden door de paardenruiters.

Op 28 mei wordt om 8.00 uur begonnen met de pony's. Hierbij wordt begonnen met de klasse BB en dit wordt steeds verhoogd. Rond de middag zullen ze starten met het springen voor paarden in de klasse L en zo verhogen naar de klasse ZZ. Door de vele sponsoren is het mogelijk om vele extra prijzen uit te reiken. Zo kunnen ze voor de beste combinaties van de pony's vanaf de klasse B een prijs van 30 euro beschikbaar stellen. Tevens hebben ze onder de beste combinaties bij de ponys ook nog eens een hindernis die ze gaan verloten. Deze is aangeboden door Ruitersport Veendam te Veendam. Bij de paarden vanaf de klasse B zijn er beste combinatieprijzen van 250 euro. Bij de paarden zijn verder vele extra prijzen zoals een fiets en een tv.

De toegang tot het terrein is gratis en iedereen is welkom.

Bekijk de lijst met sponsoren