01.07.2015 Diamanttocht

Voor de eerste week van juli is weer een aantal gezellige evenementen in Onstwedde georganiseerd. De Onstwedder omloop en de Braderie zijn traditionele activiteiten, de Diamanttocht (een wandeltocht over 5, 10 of 18 kilometer) wordt wegens het succes van vorig jaar ook weer gehouden.

Onstwedder Omloop

De Onstwedder omloop is gehouden op maandag 29 juni.


Braderie
Woensdag 1 juli stond weer in het teken van de gezellige en traditionele braderie.


Diamanttocht
Op zaterdag 4 juli vindt de Diamanttocht weer plaats, een wandeling door het prachtige Westerwolde.
Wordt de Diamanttocht 2015 een nog groter succes dan vorig jaar? Aan de omgeving kan het niet liggen. Er worden 3 mooie routes uitgezet van 5, 10 en 18 kilometer. Zo kan iedereen een afstand kiezen die bij hem of haar past. Omdat er onverharde wegen in de routes zijn opgenomen, is de wandeling minder geschikt voor rolstoelgebruikers.
Evenals vorig jaar is de start bij MFA de Bast, Boslaan 18 in Onstwedde. Dit jaar kunt u zaterdag 4 juli starten tussen 8.00 en 12.00 uur 's ochtends. Voorinschrijving kan via het hieronder vermelde e-mail-adres tot en met woensdag 1 juli en kost € 4,00 inclusief een herinnering. Vermeld hierbij naast uw naam en adres ook de afstand die u wilt lopen. U kunt ook op de dag van de Diamanttocht, zaterdag 4 juli, inschrijven. De kosten zijn dan € 5,00 uiteraard ook inclusief een herinnering.

U kunt zich hier inschrijven voor de Diamanttocht

Sponsor van de Diamanttocht is Gasterij Natuurlijk Smeerling