07.09.2017 Concert in atelier Geert Schreuder

Zondag 24 september geeft Jan Henk de Groot een concert in het schildersatelier van Geert Schreuder aan de Esweg.

aanvang 15.00 uur
entree €12,00
reserveren is raadzaam per e-mail of T (0599) 331731
Esweg 9 9591 AZ Onstwedde

Voorafgaand aan zijn Theater tour, brengt Jan Henk op een aantal kleinere lokaties een try out, zo ook in het Esway Atelier van kunstschilder Geert Schreuder.
De Groningse singer-songwriter Jan Henk de Groot, bewijst met zijn nieuwste CD; Keunenk van Westerdaipsterdale, dat hij met speels gemak uitmuntende liedjes uit zijn mouw te kunnen schudden, waarbij het dus ook niet uitmaakt of hij Gronings zingt of een andere taal.
Jan Henk de Groot houdt van melodieuze muziek en kleine vertellingen. Bij hem geen standaardwijsjes, maar wel herkenbare verhaaltjes op interessante melodieën. De tweede streektaal-cd van de Groninger zanger-liedschrijver draagt opnieuw dat handelsmerk.
Daartussen schitteren de uitvergrotingen van gewone mensenlevens, zoals die van Opa (kin alles), de mensen van de platenzaak (Evelyntje), zoon Midas en natuurlijk Bonney, de koning van Westerdiepsterdallen (waar ook de opnamen plaatsvonden). De zanger- liedschrijver plaatst ze allemaal op een voetstuk.

De Groningse singer-songwriter Jan Henk de Groot, bewijst dat hij met speels gemak uitmuntende liedjes uit zijn mouw te kunnen schudden, waarbij het dus ook niet uitmaakt of hij Gronings zingt of een andere taal.

Jan Henk de Groot houdt van melodieuze muziek en kleine vertellingen. Bij hem geen standaardwijsjes, maar wel herkenbare verhaaltjes op interessante melodieën.

info@geertschreuder.nl

Flyer

Website Geert Schreuder, sponsor Onstwedde.info