21.11.2014 Arjan Borgers 2wielers sponsor deze site

Voor al uw fietsplezier kunt u terecht bij Arjan Borgers 2wielers in Vlagtwedde. Arjan Borgers 2wielers is sponsor geworden van deze site.

Arjan Borgers 2wielers is al langere tijd gevestigd in Vlagtwedde maar is onlangs verhuisd naar een groter pand om de grote klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn.

In de winkel vindt u een breed assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte fietsen van verschillende bekende kwaliteitsmerken zoals Sparta, Batavus, Gazelle, RIH en Loekie voor de kleintjes.  U kunt bij Arjan Borgers 2wielers terecht voor het fietsen op allerlei mogelijke manieren zoals het  elektrisch fietsen op een E-bike, het sportieve fietsen op een ATB (mountainbike)  en het leren fietsen op een kinderfiets. Ook vindt u in winkel een breed assortiment aan onderdelen en  fietsaccessoires van fietsband tot kinderzitjes en fietsendragers voor op uw auto.  

In het nieuwe pand is een grote en moderne werkplaats ingericht zodat uw fiets ook voor reparaties en onderhoud bij Arjan Borgers 2wielers op het juist adres is.

Wilt u eens een E-Bike proberen of heeft u gasten waarmee u een stukje wilt fietsen?  Dan kunt bij Arjan Borgers 2wielers terecht voor het huren van een fiets.

Klik hieronder op de site voor de najaarsactie van Arjan Borgers 2wielers.

Arjan Borgers 2wielers