07.07.2017 Activiteiten Vakantiespelweek

De maand juli is begonnen, de zomer is begonnen en de vakantie staat voor de deur! Terwijl de kinderen zich opmaken voor de zomervakantie, zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen van de Spelweek van 2017! Spelweek in Disneyland vindt plaats van maandag 28 augustus tot en met 1 september. Hiermee komt ook de uiterste aanmelddatum in zicht. De kinderen moeten vóór maandag 7 augustus via www.vakantiespelweek.nl aangemeld zijn om deel te mogen nemen aan de Vakantiespelweek van 2017. Ook leiding kan zich nog steeds aanmelden, dus ben jij 15 jaar of ouder en lijkt het je leuk om leiding te zijn van een groepje, geef je dan gauw op via de website!

Programma
Op de maandag zullen de kinderen een speurtocht gaan lopen. Het schijnt dat er zelfs Disneyfiguren gespot zijn in het dorp! Op de dinsdag gaan we naar Wedderbergen om rondom de plas verschillende sporten en spelletjes te doen die in het teken van Disneyland zullen staan. De oudste kinderen mogen ook dit jaar weer een nachtje blijven slapen! Op woensdag gaan we met z’n allen in de bus naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Op de donderdag zullen we een grote Disneyshow gaan organiseren. ’s Ochtends bereiden de kinderen een toneelstuk, dans of playbacknummer voor, waarna deze ’s middags opgevoerd zal worden voor alle ouders en andere belangstellenden. Op de vrijdag zullen we de week traditioneel knallend afsluiten met allerlei luchtkussens, leuke spelletjes en natuurlijk een grote afsluitende optocht waarbij we verkleed door het dorp zullen gaan.

Schoolparty
Op 30 juni hielden we alweer de laatste schoolparty van dit seizoen. De Jeugdsoos leek wel een tropisch vakantieoord waar een grote beachparty gehouden werd! Het was weer een geslaagde avond en de foto’s zijn terug te vinden via onze website.
Braderie
Op woensdag 5 juli stonden wij weer met de Spelweek op de jaarlijkse braderie in Onstwedde. Hier zijn enveloppen verkocht waar leuke prijsjes mee gewonnen kunnen worden. We danken jullie voor het bezoek aan onze kraam.

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Ties Bruining           Peter Orsel              Jolande Sterenborg
Tirza Hemmen        Henk Jan Potze        Anita Wilzing
Maico Hommes       Annerie Raveling     Heidi Wubs
Jarno Kip