16.12.2016 Aanmelden snel internet!

Zoals eerder gepubliceerd heeft de provincie Groningen een budget ter hoogte van 40 miljoen beschikbaar gesteld om waar nodig de provincie te voorzien van een snelle internetverbinding.

Het buitengebied van Stadskanaal (en dus ook Onstwedde!) komt hier alleen voor in aanmerking als meer dan 50% van de bewoners belangstelling heeft voor een snelle internetverbinding.

Op dit moment zijn er nog niet voldoende aanmeldingen! Waarschijnlijk is nog niet iedereen op de hoogte van de actie of zich niet bewust van de voordelen, en daarom probeert Ocrea dit via deze site opnieuw kenbaar te maken.

Snel internet is een must in deze tijd, waarin scholieren voor hun huiswerk internet nodig zijn, bedrijven webshops beheren, en we zelf een keuze willen maken uit tv/internet en telefonie providers. Snel internet heeft daarmee een gunstig effect op de huizenmarkt.

Woont u zelf in het buitengebied? Meld u dan aan.
Indien dit geen betrekking heeft op uzelf, wilt u dan anderen attenderen op deze actie?!

Dit aanbod van de provincie is eenmalig, het is nu of nooit.

U kunt u aanmelden op de site van snel internet Stadskanaal. Uw belangstellingsregistratie is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Stichting Ocrea