• Terug
  • Nieuws
  • Grote Gymfeest CSVO zeer geslaagd
15 okt. 2014

CSVO heeft afgelopen dinsdag voor het eerst meegedaan aan het Grote Gymfeest van de KNGU. Het was een enorm succes; maar liefst 130 kinderen hebben deelgenomen.

De dag begon om 13.00 uur met de kleuters en de peuters. De kinderen begonnen onder leiding van José met een dansje als warming-up. Daarna gingen ze onder leiding van Elise de gymzaal in. Deze stond helemaal vol met toestellen en uiteraard was ook de tumblingbaan aanwezig.

Daarna was het de beurt aan de kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6. Ook zij begonnen met een warming-up op het nummer 'Feest' van Kinderen voor Kinderen. Daarna werden ze in 4 groepen verdeeld en konden ze zich uitleven op de tumblingbaan, de freerunningbaan en de apenkooi die door Heleen waren bedacht. Daarnaast hadden ze gelegenheid om te proeven aan kidsdance.

De laatste groep bestond uit de kinderen van groep 7 en 8 en de kinderen van het voortgezet onderwijs. Hun warming-up bestond uit een lekker zumba nummer. Ook zij gingen de zaal in en waren het meest enthousiast over de tumblingbaan.

Kortom, het was een super leuke dag waaraan veel enthousiaste kinderen hebben deelgenomen.